Keukens

Nieuwe keuken nodig?

Wilt u een nieuwe keuken laten plaatsen? Of is een flinke opknapbeurt nu echt noodzakelijk? Bij het verbouwen van een keuken komt best wel wat kijken. Rekening houden met het milieu, plaatsing van uw keukenapparatuur, en de juiste wand- en plafondafwerking voor keukens zijn maar een paar voorbeelden. En natuurlijk wilt u ook weten hoe lang een en ander gaat duren en of u tijdens de verbouwing in uw huis kunt blijven.
keuken-1-nw-2
Neem contact met me op dan kom ik bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. In overleg maak ik dan voor u een passende offerte en een planning zodat u weet waar u aan toe bent.

Schoon werken

Opruimen en veegschoon afleveren hoort bij mijn werk. Als ik ben vertrokken hoeft u dus niet meteen rondzwervend gereedschap en rotzooi op te ruimen. Ik laat uw huis achter zoals ik het zelf zou willen aantreffen.

Geld besparen op uw energierekening?

Een energiebesparende verbouwing kan u op vrij korte termijn geld besparen en hoeft niet eens veel duurder te zijn. In bepaalde gevallen kunt u zelfs subsidie krijgen. Omdat uw energierekening omlaag gaat, verdient u de extra investering snel terug. Ik neem de mogelijkheden en eventuele extra kosten graag met u door.

Wilt u zich voorbereiden op ons gesprek dan vindt u hier alvast meer informatie over energie besparen.

Deskundig advies
Ik werk regelmatig samen met bevriende klussers. Met ons netwerk helpen we elkaar en roepen we elkaars specialistische advies in als dat nodig is. Zo kunnen we ook de grotere klussen aan.
Recht op subsidie?
Meer met minder energie
Vloeren leggen

Bel me voor een afspraak